Εξορμήσεις – Πεζοπορίες στο Πεντελικό

Παρεμβάσεις

Μαζικές εκδηλώσεις

 

Εξορμήσεις – Πεζοπορίες στο Πεντελικό

Η πεζοπορία είναι ο καλύτερος τρόπος γνωριμίας με  το βουνό και ο μοναδικός για να βιώσει κανείς τις ομορφιές του. Για τον λόγο αυτό, ο Σύλλογος σκοπεύει να οργανώσει το επόμενο διάστημα, πεζοπορικές διαδρομές με τα μέλη και τους φίλους του, οι οποίες θα διεξάγονται τα Κυριακάτικα πρωινά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτές παρακαλούνται να το δηλώσουν αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα χρησιμοποιώντας  την φόρμα επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στον παρόντα ιστότοπο και όσοι εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον θα ειδοποιούνται με email.

Με την συμμετοχή των μελών και φίλων του Συλλόγου, στα πλαίσια της μελέτης του ΣΒΑΚ, φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε φιλικές ενδοαστικές,  πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές.

 

Παρεμβάσεις

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπό εκπόνηση μελέτη του ΣΒΑΚ για τον Δήμο μας, το αντικείμενο της οποίας περιγράφεται στο https://www.penteli.gov.gr/index.php/svak.

Ο Σύλλογος φιλοδοξεί να καταθέσει προτάσεις για την βελτίωση της αστικής κινητκότητας στο Δήμο μας, μετά από εσωτερική διαβούλευση και ενδεχόμενη συζήτηση στα  Τοπικά Συβούλια.

Για τον σκοπό αυτό παρακαλούμε τους φίλους και τα μέλη μας να αποστείλουν τις κατ’ αρχήν προτάσις τους  για την αστική συγκοινωνία, την στάθμευση και την διευκόλυνση της κινητικότητας χωρίς αυτοκίνητο (πεζόδρομοι, κλπ.),   προκειμένου να καταρτιστούν συνεκτικές και περιεκτικές προτάσεις για ενσωμάτωση στα παραδοτέα της μελέτης.

Μαζικές εκδηλώσεις

………………………………………………