Αγαπητά  Μέλη και Φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δ.Πεντέλης, «Η Πεντέλη μας»
Αφού σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, με τον ορισμό μας ως μελών της προσωρινής  Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι σχετικές με το έργο που μας αναθέσατε δράσεις μας μέχρι σήμερα έχουν ως εξής:

  1. Το Καταστατικό μας εγκρίθηκε πρόσφατα, μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, με την 14/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου. Είχε κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο, στις αρχές Φεβρουαρίου από το δικηγόρο και ιδρυτικό μέλος κ. Κώστα Σιουρούνη.
  2. Ολοκληρώσαμε πολυήμερη περιοδεία- αυτοψία και εντοπισμό προβλημάτων κατά μήκος των ρεμάτων που διέρχονται από την πόλη μας, από τις υπώρειες του Πεντελικού βουνού μέχρι τους τελικούς αποδέκτες.
  3. Δημιουργήσαμε το site του Συλλόγου μας ( www.epentelimas )  και σελίδα στο facebook
  4. Πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ κο Βλάση Σιώμο και με τη δήμαρχο Πεντέλης κα Κεχαγιά.
  5. Προγραμματίζουμε συναντήσεις με τους επικεφαλής και αντιπροσωπείες όλων των δημοτικών παρατάξεων.
  6. Προγραμματίζουμε συναντήσεις με τους συλλόγους της πόλης μας και με τους Περιβαλλοντικούς Συλλόγους των δήμων που γειτονεύουν με το Πεντελικό βουνό για συντονισμό των δράσεων για την προστασία και ανάπλαση του Πεντελικού βουνού.

 
Για την λεπτομερή ενημέρωσή σας για τα παραπάνω, την ανταλλαγή απόψεων για τη δράση του Συλλόγου το προσεχές διάστημα, την εγγραφή νέων μελών, τη συμμετοχή στην πυρασφάλεια τους θερινούς μήνες, τον καθορισμό του χρόνου της 1ης  Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, κ.λ.π θέματα, που ενδεχομένως θα τεθούν από τα ιδρυτικά μέλη,
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
Την Τετάρτη 15 Ιουλίου ώρα 7μ.μ στο πέτρινο Θεατράκι της πλ. Αγ. Σίλα Ν.Πεντέλης, (πάνω από την Πηγή Αγ.Σίλα). Είναι μια ήσυχη γωνιά της πόλης που επιτρέπει την λήψη όλων των μέτρων προστασίας της περιόδου που διανύουμε.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ Δ.Ε
Κώστας Κοσοβίτσας-Πρόεδρος, Νέστωρ Ζύγρας-Αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης- Γ. Γραματέας, Γιώργος Αποστολίδης-Ταμίας, Ηλίας Αλεξόπουλος-Μέλος